18.6 C
Athens

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 1-3: Άλμα κορυφής οι Βολιώτες! (vid)

Όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, έτσι και ο Βόλος έκανε το 2/2 στις πρώτες αγωνιστικές με τρομερή εμφάνιση στη Ριζούπολη

Μεγάλη νίκη κατάφερε να πάρει ο Βόλος με 1-3 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι γνώρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα μετά το βαρύ 4-0 στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήταν για τον Απόλλωνα μόλις στο 3’, ο Σλίβκα εξαπέλυσε ένα μακρινό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Κλέιμαν.

Ένα λεπτό αργότερα ο Πάολο Φερνάντες θα πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ, όταν μετά από μία εξαιρετική προσποίηση θα αποφύγει δύο παίκτες και με άριστο πλασέ θα γράψει το 0-1.

 

Στη συνέχεια η ομάδα του Γιάννης Πετράκη προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμό και στο 14’ ο Ντάουντα βρέθηκε φάτσα με την εστία, όμως ο Κλέιμαν του είπε όχι και κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Ο Απόλλωνας παρότι δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, δεν κατάφερε να γίνει αισθητά απειλητικός κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

 

Στην επανάληψη ο Βόλος κατάφερε και πάλι πολύ νωρίς να βρει γκολ και με την κεφαλιά του Φαν Βερτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-2 στο 49’.

 

Στο 63’ η άμυνα των γηπεδούχων βρισκόταν ανοργάνωτη και ο Μπαρτόλο με όμορφο σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 0-3 και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη για τον Βόλο.

 

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 65’ όταν μετά από σέντρα του Τσιλούλη, ο Ιωαννίδης με κεφαλιά σκόραρε για το 1-3.

 

Όσο και αν προσπάθησε στη συνέχεια ο Απόλλωνας να γίνει απειλητικός δεν τα κατάφερε, αφού ο Βόλος κρατούσε καλά στην άμυνα του, μην επιτρέποντας τις κάθετες μπαλιές από τον άξονα.

Στις καθυστερήσεις πλέον του παιχνιδιού ο Ιωαννίδης έπιασε ακόμα μία καλή κεφαλιά, όμως ο Κλέιμαν μπλόκαρε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΒΟΛΟΣ 1-3

Σκόρερ: 65’ Ιωαννίδης /  4’ Φερνάντες, 49’ Φαν Βερτ, 63’ Μπαρτόλο

Γήπεδο: Γεώργιος Καμάρας (Ριζούπολη)

Διαιτητής: Περράκης

Κίτρινες: 52’ Βαξεβανίδης, 72’ Ντεντάκης, 36’ Φερνάντες, 44’ Τσοκάνης, 81’ Κλέιμαν

Απόλλων Σμύρνης (Πετράκης): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Τουτουαρίμα (46′ Μπαξεβανίδης), Λισγάρας, Μπρούνο Άλβες, Κάστρο, Σλίβκα, Παπαγεωργίου (60′ Ματέι), Παμλίδης (53′ Πάρα), Σαλί (53′ Τσιλούλης), Ντάουντα (53′ Ιωαννίδης)

Βόλος (Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Πάολο Φερνάντες (64′ Νίνης), Ρεγκατίν (74′ Σοάρες), Μπάρτολο, Ροσέρο (86′ Γουοτζκόφσκι), Φαν Βερτ

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς