17.6 C
Athens

Ηρακλής: Με απουσίες κόντρα στο Μαρούσι

Σε οριακό σημείο έχουν φτάσει οι σχέσεις των Μάικλ Φίνκε, Ράιαν Τέιλορ και Γιάννη Κουζέλογλου με τον Ηρακλή, αφού και οι τρεις προχώρησαν σε αποχή από την προπόνηση της Παρασκευής (17/09).

Ο λόγος ήταν ότι και στους τρεις έπρεπε να καταβληθούν κάποια χρήματα που τους χρωστούσαν, ωστόσο δεν τα έλαβαν ποτέ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε αποχή από την προπόνηση και κατ’ επέκταση να μείνουν και εκτός αποστολής από τον αγώνα του Ηρακλή κόντρα στο Μαρούσι για το κύπελλο Ελλάδας την Κυριακή (19/09).

Έτσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κατέβει με απουσίες στην Αθήνα για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Λίγο πριν αποχωρήσει η αποστολή από την Συμπρωτεύουσα ο άμεσος συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου, Παντελής Μπούτσκος έκανε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Οφείλουμε να μην εστιάσουμε στα προβλήματα, να συσπειρωθούμε και να κάνουμε το καθήκον μας. Έχουμε σεβασμό για τον αντίπαλό μας. Το Μαρούσι είναι μια ομάδα, που έχει βρει τη χημεία του νωρίς. Έχει καταφέρει, μάλιστα, να πετύχει σημαντικές νίκες στο θεσμό, παίζοντας ελκυστικό μπάσκετ. Οφείλουμε να επιβληθούμε, με την αθλητικότητά μας στην άμυνα και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα στην επίθεση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς