17 C
Athens

Επέστρεψε στους ορισμούς ο Φούφης, σφυρίζει το Κολοσσός – Ολυμπιακός

Βγήκε από τον «πάγο» ο έμπειρος διαιτητής που βρισκόταν σε τιμωρία από το προηγούμενο καθεστώς της ΕΟΚ

Η εποχή Βαγγέλη Λιόλιου στην ΕΟΚ θα έχει αλλαγές στη διαιτησία. Είναι κάτι που ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να βελτιώσει και για αυτό ζήτησε αυστηρή κριτική προς το πρόσωπο του. Τις αλλαγές σε πρόσωπα θα τις ανακοινώσεις σε 10 μέρες από σήμερα (17/9).

https://athlosnews.gr/liolios-thelo-na-me-krinete-afstira-gia-ti-diaitisia-echo-vasiki-archi-na-einai-ta-koukoutsia-sti-mesi/

Έως τότε πάντως συναντάμε τις πρώτες εκπλήξεις από τη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι ορισμοί για τις αναμετρήσεις ανακοινώθηκαν και στο ματς του Κολοσσού με τον Ολυμπιακό στη Ρόδο βλέπουμε την επιστροφή του Γιάννη Φούφη που βρισκόταν σε σιωπηλή τιμωρία από την προηγούμενη διοίκηση και είχε μπει στον πάγο καθώς είχε επιλέξει να διευθύνει αγώνες Euroleague όπως και οι Γκόντας, Χριστοδούλου και Παπαπέτρου.

Μάλιστα, η δικαστική διαμάχη παραμένει ανοιχτή καθώς οι διαιτητές έχουν προσφύγει κατά της προηγούμενης διοίκησης για διαφυγόντα κέρδη.

Ο Φούφης είναι ο πρώτος που επιστρέφει – είναι εντός ορίων ηλικίας – μετά από σχεδόν τρία χρόνια και θα βρίσκεται στη διαιτητική τριάδα του παιχνιδιού του Κολοσσού με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Σάββατο 18/9

Καλλιθέας Ρόδου 19.00 Κολοσσός Ρ.- Ολυμπιακός Φούφης-Πιτσίλκας-Τσολάκος (Ξάνθος)

Νεάπολης 17.00 Λάρισα-Άρης Μάνος-Κάρδαρης-Ξενικάκης (Μανασης)

Κυριακή 19/9

Νίκαιας «Ο Πλάτων» 17.00 Ιωνικός Ν.-Απόλλων Π. ΤζιοπάνοςΝ.-Ζαχαρής-Παντελίδης (Ελευθεριάδης)

Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Ηρακλής Παπαπέτρου-Ανδρικόπουλος-Θεονάς (Ορφανός)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς