15 C
Athens

Έσκασε η «βόμβα» Μάικ Τζέιμς στη Μονακό!

Οι Μονεγάσκοι ανακοίνωσαν τη μεγάλη μεταγραφή του Αμερικανού πρώην γκαρντ της ΤΣΣΚΑ που θα εισπράξει, σύμφωνα με το RMC, 1.400.000 ευρώ για έναν χρόνο - Ποσό ρεκόρ στην ιστορία του γαλλικού μπάσκετ

Με συνοπτικές διαδικασίες και πραγματοποιώντας μια πολύ σπουδαία κίνηση ενόψει της νέας σεζόν, η Μονακό ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς που έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Τζέιμς διατηρούσε για άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο ωστόσο η σχέση του με τον Δημήτρη Ιτούδη τον οδήγησε πέρυσι στα μισά της σεζόν να αποχωρήσει προσωρινά για να παίξει στους Νετς στο NBA. Συνολικά στη θητεία του στη Ρωσία με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ έπαιξε σε 87 παιχνίδια και είχε κατά μέσο όρο 18,8 πόντους και μοίρασε 4,7 ασίστ.

Οι Μονεγάσκοι που θα βρίσκονται στη Euroleague τη νέα σεζόν, κινήθηκαν γρήγορα και έκαναν δικό τους τον Αμερικανό (31, 1,85μ.) για τον επόμενο χρόνο, με τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς να ενισχύει ακόμα περισσότερο την περιφέρεια του και μένει να φανεί που θα φτάσει το σύνολο του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Σύμφωνα μάλιστα με το RMC, ο Τζέιμς θα εισπράξει 1.400.000 ευρώ που θα αποτελέσει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δοθεί στην ιστορία του γαλλικού μπάσκετ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς