19.8 C
Athens

Επτά παίκτες του Ολυμπιακού μιλούν για τους στόχους της ομάδας (vid)

Για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν μίλησαν επτά παίκτες της ομάδας μπάσκετ.

Σε συνεργασία με το μεγάλο της χορηγό, τη bwin, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ δημοσίευσε ένα βίντεο όπου οι παίκτες της μιλούν για όλα όσα γίνονται στο στάδιο της προετοιμασίας, αλλά και για τους στόχους των Πειραιωτών τη νέα σεζόν:

«Είναι νωρίς ακόμα αλλά η αλήθεια είναι ότι έγιναν μεταγραφές σε κομβικές θέσεις και νομίζω ότι ξεκινάμε από καλύτερη αφετηρία φέτος», είπε ο Γιώργος Πρίντεζης.

«μαθαίνουμε ακόμα ο ένας τον άλλον μαζί με τα νέα παιδιά και βήμα – βήμα βελτιωνόμαστε για να παρουσιάσουμε κάτι καλό», τόνισε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο Τάιλερ Ντρόσεϊ μοίρασε… αγάπη από την πλευρά του: «Βρίσκομαι σε περίοδο προσαρμογής αλλά μέχρι στιγμής έχω αγαπήσει τα πάντα, την ομάδα και τους νέους μου συμπαίκτες», τόνισε.

«Σιγά σιγά βρίσκουμε χημεία και η προετοιμασία προσφέρεται ώστε να χτιστεί μια ομοιογένεια και να είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα», πρόσθεσε ο Βεζένκοφ.

Ο Τόμας Γουόκαπ είπε ότι ακόμα μαθαίνει την ομάδα και τα συστήματα του προπονητή, ενώ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πρόσθεσε ότι ακόμα η ομάδα είναι στο στάδιο του δεσίματός της.

Από την πλευρά του, ο Σακίλ Μακίσικ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ των Πειραιωτών και εξήρε τις μεταγραφές που έγιναν.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν οι παίκτες του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς