24.2 C
Athens

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Η κατάσταση του Άλμπα περιγράφει απόλυτα την κατάντια της Μπαρτσελόνα!

Όσοι λένε ότι μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, στο 90% των περιπτώσεων έχουν δίκιο. Η Μπαρτσελόνα του Κούμαν βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, κάτι που επιβεβαίωσε και στη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα των ομίλων του Champions League απέναντι στη «δήμιο» της, Μπάγερν Μονάχου.

Στους Καταλανούς δεν δουλεύει τίποτα σωστά, κυρίως μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι. Η Μπάρτσα αγνοεί εδώ και μήνες την ποδοσφαιρική της ταυτότητα, με τον εγωισμό της να βάλλεται από παντού. Ως γνωστόν, οι Γερμανοί δεν συγχωρούν και με την επέλαση τους από το Καμπ Νου (0-3) βύθισαν ακόμη περισσότερο στον προβληματισμό την «άρρωστη» ομάδα της Βαρκελώνης.

Και για να επιστρέψουμε στην εικόνα που ταιριάζει απόλυτα με την τωρινή κατάσταση των Μπλαουγκράνα, αρκεί να δει κανείς την ταλαιπωρία, τον πόνο και την εξάντληση στο βλέμμα απόγνωσης του Ζόρντι Άλμπα για να καταλάβει τα πάντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός μπακ προερχόταν από πυρετό και στομαχικές διαταραχές πριν τον αγώνα απέναντι στην Μπάγερν, με τον Κούμαν να τον χρησιμοποιεί κανονικά στην βασική εντεκάδα.

Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς