21.4 C
Athens

Άρης: Ετοιμοπόλεμος ο Μπράμπετς για την πρεμιέρα με ΟΦΗ

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς έχει συμπληρώσει μόλις μία εβδομάδα προπονήσεων με τον Άρη, ωστόσο δείχνει να είναι έτοιμος μέχρι και για το βασικό σχήμα της ομάδας του Μάντζιου στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στον ΟΦΗ (13/09, 19:30).

Ο Τσέχος στόπερ έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στα πρώτα του πατήματα στις προπονήσεις του Ρυσίου και δημιουργεί από τώρα ερωτηματικά για το κεντρικό δίδυμο της άμυνας στον Άκη Μάντζιο.

Ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός είδε τον Μπράμπετς να δηλώνει «παρών» και να προσαρμόζεται άμεσα στα αγωνιστικά του θέλω, τη στιγμή που ο Μπεναλουάν δείχνει να μην είναι τόσο σταθερός και αξιόπιστος στα τελευταία ματς. Ως εκ τούτου, το προπονητικό τιμ του Άρη σκέφτεται έντονα την χρησιμοποίηση του Τσέχου ακόμα κι ως βασικού στο αυριανό παιχνίδι με τους Κρητικούς, σε μία πρεμιέρα που παραδοσιακά κρύβει πολλούς κινδύνους για τους Θεσσαλονικείς.

«Βράχος» στην αμυντική γραμμή του Άρη παραμένει ο Βραζιλιάνος Φαμπιάνο, ο οποίος ήδη έχει αποδείξει ότι μπορεί να ηγηθεί του συνόλου και δύσκολα θα χάνει τη φανέλα βασικού μέσα στη σεζόν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς