20.2 C
Athens

Παναθηναϊκός: Με συγκρατημένη αισιοδοξία και νέο αίμα κόντρα στον Απόλλωνα

Ο Παναθηναϊκός κάνει ποδαρικό για το «Big-5» απόψε το βράδυ (11/09, 20:30) στην Super League 1 απέναντι στον μαχητικό και ενισχυμένο Απόλλων Σμύρνης, που πηγαίνει στη Λεωφόρο για να εκμεταλλευτεί την τύχη της πρεμιέρας.

Οι Πράσινοι, που από φέτος πορεύονται με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι, αναμένεται να μπουν στη νέα σεζόν του ελληνικού πρωταθλήματος με αλλαγμένα τα 5/11 της περσινής χρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός σκέφτεται να ρίξει αμέσως στη… μάχη τους νεοφερμένους Βιτάλ, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Σάρλια και Κώτσιρα σε ένα πλάνο νίκης και με συγκροτημένη αισιοδοξία για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το «τριφύλλι» αναμένεται να παραταχθεί με τους: Διούδη κάτω από την εστία, Βέλεθ και Σάρλια στα στόπερ, δεξιά ο Κώτσιρας και αριστερά ο Χουάνκαρ.

Στα χαφ οι Ρούμπεν και Μαουρίσιο, μπροστά τους ο Λούντκβιστ, αριστερά ο Βιτάλ και για δεξιά προβάδισμα έχει ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Στην κορυφή είναι δεδομένο ότι θα βρεθεί ο Καρλίτος, που δείχνει να προτιμάται έναντι του Μακέντα.

Από την άλλη ο Απόλλωνας αναμένεται να ξεκινήσει με τους Βέρχουλστ, Ντεντάκη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Ματέι, Σαχλί, Παμλίδη και Ντάουντα, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να πάρει από σήμερα φανέλα βασικού και ο Μπρούνο Άλβες που έφτασε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα και ενσωματώθηκε άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας του Γιάννη Πετράκη.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς