13.2 C
Athens

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Ρονάλντο δεν θα μεταδοθεί ζωντανά στην Αγγλία!

Οι πάντες στην Αγγλία κινούνται στους ρυθμούς της επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αναμένεται να γίνει σήμερα (11/09, 17:00) στο ματς των «Κόκκινων Διαβόλων» με τη Νιούκαστλ, σε ένα παιχνίδι που δεν θα μεταδοθεί ζωντανά στο Νησί!

Μαντάρα τα έκαναν Sky Sports και BBC, καθώς πριν γίνει γνωστή η σπουδαία μεταγραφή του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ, αποφάσισαν να μην συμπεριλάβουν στο πρόγραμμά τους το ματς των Κόκκινων με τη Νιούκαστλ για την τέταρτη αγωνιστική της Premier League.

Τη στιγμή που οι Έλληνες φίλαθλοι θα είναι «καρφωμένοι» στη συχνότητα της Cosmote TV για να παρακολουθήσουν τον Πορτογάλο αστέρα ξανά στα κόκκινα, αυτοί στην Αγγλία θα βλέπουν Μπρέντφορντ-Μπράιτον.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Βρετανία, το πρόγραμμα πολύ δύσκολα θα διαφοροποιηθεί καθώς διακυβεύονται τα «χρυσά» τηλεοπτικά συμβόλαια των υπόλοιπων ομάδων στο Νησί, γεγονός που οδηγεί την αναμέτρηση σε… μαγνητοσκόπηση, εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέσα στις επόμενες ώρες!

Σίγουρα αυτή η απόφαση εκθέτει τους τηλεοπτικούς σταθμούς και θα προκαλέσει απανωτές αντιδράσεις, καθώς ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αναμένει πώς και πώς την επιστροφή του CR7 στο χορτάρι του Όλντ Τράφορντ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς