18.8 C
Athens

Ιμπραΐμοβιτς: Είμαι ο κορυφαίος στον κόσμο – Μέσι και Ρονάλντο δεν έχουν κάτι παραπάνω από εμένα!

Ζλάταν… ο σεμνός! Ο Σουηδός στράικερ της Μίλαν ξαναχτύπησε κι αυτή τη φορά μας ταρακούνησε για τα καλά.

Οι πάντες γνωρίζουν ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σφύζει από αυτοπεποίθηση, ωστόσο πολλές φορές ξεφεύγει από τα όρια του «κανονικού» και αγγίζει την υπερβολή. Στην εποχή που το δίπολο Μέσι-Ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί την ποδοσφαιρική αιωνιότητα, ο άσος της Μίλαν εξακολουθεί να πιστεύει ότι αυτός βρίσκεται πάνω από τους δύο σούπερ σταρ της Παρί και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά τους λιγότερους τίτλους, την «τρύπα» του Champions League και τη Χρυσή Μπάλα που λείπει από τη συλλογή του.

Συγκεκριμένα ο Ζλάταν, σε δηλώσεις του στο «France Football» υποστήριξε πως βρίσκεται πάνω από τους Μέσι και Ρονάλντο, χρησιμοποιώντας τον δικό του τόνο υπερβολής, που αν μη τι άλλο τον κάνει να ξεχωρίζει εντός κι εκτός γηπέδων.

«Όχι, δεν μου λείπει η Χρυσή Μπάλα, αν κάτι ισχύει είναι ότι εγώ λείπω από τη Χρυσή Μπάλα. Δεν ξέρω τι κριτήρια χρησιμοποιούν για να αποφασίσουν ποιος θα πάρει το βραβείο, διότι δεν έχω εμμονή με αυτό.

Όταν ένα σύνολο λειτουργεί καλά, οι μονάδες του αναπόφευκτα επωφελούνται. Ένας παίκτης δεν μπορεί να τα πάει καλά αν η ομάδα του δεν είναι σταθερή. Κατά βάθος, το πιστεύω ότι είμαι ο κορυφαίος στον κόσμο» είπε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν Μέσι και Ρονάλντο είναι καλύτεροι από αυτόν: «Aν μιλάμε για έμφυτη ποιότητα, τότε αυτοί δεν έχουν τίποτα περισσότερο από εμένα. Αν μιλάμε μόνο για τους τίτλους, τότε ναι, εγώ δεν έχω κερδίσει το Champions League».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς