16.1 C
Athens

Τσιώλης: Ο ΠΑΟΚ έδειξε πως ο Ολυμπιακός δεν είναι αχτύπητος

Ο έμπειρος προπονητής Σάκης Τσιώλης με αφορμή την πρώτη σέντρα της Super League μίλησε σε σταθμό της Θεσσαλονίκης για τις αλλαγές και τις μεταγραφές στα ρόστερ των μεγάλων, ξεχώρισε τον Άρη και υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ έδειξε στον περσινό τελικό Κυπέλλου πως ο Ολυμπιακός δεν είναι αχτύπητος.

«Είναι ο πιο ενισχυμένος Παναθηναϊκός των τελευταία 5 ετών, θα είναι διαφορετικός ο Μακέντα με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο. Η ΑΕΚ έκανε αρκετές μεταγραφές και λογικά θα είναι καλύτερη από πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ πέρυσι το Κύπελλο μέσα στην Αθήνα από τον Ολυμπιακό και οι ομάδες θα πιστέψουν πως δεν είναι αχτύπητος ο Ολυμπιακός. Ο Αρης θα είναι πολύ δυνατός φέτος, έχει πάρει καλό φορ, καλούς αμυντικούς, μακάρι να είχε κάνει αυτές τις κινήσεις για να ήταν στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Θα είναι ακόμη πιο δυνατός από την περσινή περίοδο. Φέτος θα μπορεί να είναι πιο κοντά στην πρώτη θέση. Οι κινήσεις ήταν πολύ στοχευμένες, αν είχε κεντρικό φορ τότε θα ήταν καλύτερες οι ελπίδες του κόντρα στην Αστάνα. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ο Αρης από καμία ομάδα, έχει και τη συνοχή από τον περσινό κορμό». Θα είναι πιο ενδιαφέρον για την κορυφή το φετινό πρωτάθλημα», ανέφερε στον ρ/σ Metropolis 95,5 ο Σάκης Τσιώλης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς