22.6 C
Athens

ΑΕΚ βόλεϊ: Υπέγραψε ο Ντόντης

Ακόμα έναν Έλληνα αθλητή με εμπειρία ενέταξε στο δυναμικό της η Ερασιτεχνική ΑΕΚ για το τμήμα βόλεϊ.

Πρόκειται για τον 28χρονο ακραίο (1,91μ.) Νίκο Ντόντη ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιάδα Πατρών, Παναχαϊκή και την τελευταία διετία φορούσε τη φανέλα της Καλαμάτας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Νίκος Ντόντης δήλωσε στο aek.gr: «Η ΑΕΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και ήθελα να αποτελέσω μέλος της. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να βοηθήσω την ομάδα και να κατακτήσουμε μία από τις πρώτες θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση και να διεκδικήσουμε την άνοδο. Εύχομαι πάνω από όλα να έχουμε υγεία, να μην έχουμε τραυματισμούς και να ολοκληρωθεί χωρίς διακοπές το Πρωτάθλημα».

Η ανακοίνωση: «H AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Ντόντη. Ο 28χρονος (16/09/1993) ακραίος, ύψους 1,91 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο Νίκος Ντόντης ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολυμπιάδα Πατρών, όπου αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2017. Ακολούθησε το πέρασμά του από την Παναχαϊκή (2017-18), για να επιστρέψει για ακόμα μία θητεία στην Ολυμπιάδα (2018-19). Τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Καλαμάτας 80 (2019-2021)».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς