22.6 C
Athens

Ράλι Ακρόπολις: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν το Σάββατο (11/9)

Το Σάββατο (11/9) θα συνεχιστεί το Ράλι Ακρόπολις για 3η μέρα και ως εκ τούτου θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιτέα για πέντε ώρες και πιο συγκεκριμένα από τις 10:00 ως τις 15:00.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, εν όψει της διεξαγωγής του ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2021 και με βάση σημερινή Απόφαση του Λιμεναρχείου Ιτέας, ανακοινώνεται ότι αύριο Σάββατο 11-09-2021, και από ώρα 10:00 έως ώρα 15:00, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εντός της πόλεως της Ιτέας.

Συγκεκριμένα, η κίνηση των εισερχομένων οχημάτων εντός της Ιτέας, μέσω της οδού Μεταμορφώσεως για την παραλιακή οδό (28η Οκτωβρίου), στο ύψος της οδού Ηλία Τρίγκα, θα προωθείται ως ακολούθως:

Δεξιά στην οδό Ηλία Τρίγκα, ευθεία οδό Ηρώων – Μπαλλή – Ράπτη – Παπαναστασίου και στη συνέχεια αριστερά στην οδό Ν. Ευθυμίου, ευθεία – παραλιακή οδός.

Αριστερά στην οδό Ηλία Τρίγκα – δεξιά οδό Παπαλεξανδρή και ευθεία μέχρι την παραλιακή οδό.

Η κίνηση των εισερχομένων οχημάτων εντός της Ιτέας, από ευκαλύπτους (παλαιό γήπεδο Ιτέας), θα προωθείται στην οδό Ράπτη και στη διασταύρωση με την οδό Αθανασίου Διάκου, θα στρίβουν δεξιά – οδό Παπαναστασίου και στην οδό Ν. Ευθυμίου αριστερά, ενώ στη συνέχεια ευθεία μέχρι την παραλιακή οδό.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα, να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς