24.2 C
Athens

Χασάν: Απίστευτα τα 3 χρόνια που έζησα στην Ελλάδα, θα μου λείψετε όλοι

Ο Αιγύπτιος φορ με ένα video με μερικά από τα γκολ του και συνοδευόμενο από ένα συγκινητικό μήνυμα, αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του

Ύστερα από τρία χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Αχμέντ Χασάν παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Κόνιασπορ και ο Αιγύπτιος θα προσπαθήσει να δείξει την αξία του στην Τουρκία.

Μετά από την ανακοίνωση του, ο 28χρονος έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ολυμπιακό – μαζί με ένα video με ορισμένα γκολ του – και στους φίλους του συλλόγου και τόνισε πως ήταν απίστευτη η τριετία που έζησε στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε: «Σε όλους στον Ολυμπιακό, θα ήθελε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα. Ήταν απίστευτα τα τρία χρόνια που έζησα στην Ελλάδα και με λύπη πρέπει να πω αντίο.

Αγαπητοί φίλαθλοι, δεν έχω λόγια να πω για την αγάπη που έχω για εσάς. Η υποστήριξη που μου δώσατε από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από τα πάντα.

Εσείς είστε ο λόγος πίσω από το κίνητρο και τη δύναμη που μας αφήνουν να κερδίζουμε τρόπαια και να συνεχίζουμε να παίζουμε και να παλεύουμε για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα μου λείψετε όλοι και σας εύχομαι τα καλύτερα»

https://athlosnews.gr/chasan-na-skoraro-fetos-15-gkol-me-tin-koniaspor/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς