17.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα ο Βατσλίκ, σε ετοιμότητα και ο Τζολάκης

Ο Τόμας Βατσλίκ γλύτωσε τα χειρότερα μετά το πάτημα του «θωρηκτού» Ρομέλου Λουκάκου στο Κυριακάτικο ματς της Τσεχίας με το Βέλγιο και πλέον δηλώνει έτοιμος για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον Ολυμπιακό.

Μικρό είναι το κακό από τον τραυματισμό του Τσέχου τερματοφύλακα των πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος χθες, πέρα από τον πόνο που έχει μείνει στο πόδι του, δε νιώθει ότι αυτό το χτύπημα θα τον κρατήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

https://athlosnews.gr/vatslik-ponao-alla-den-niotho-pos-einai-kati-sovaro/

Μάλιστα ο ίδιος δείχνει να κάνει τα πάντα για να δώσει κανονικά το «παρών» στην πρεμιέρα της Super League την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο (12/09, 20:30).

Ωστόσο, προς το παρόν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον κρατάνε στα «πιτς» προκειμένου να μην πρηστεί παραπάνω το δεξί του πόδι, στο οποίο και υπέστη κάκωση.

Στόχος του Πέδρο Μαρτίνς και των συνεργατών του είναι ο Βατσλίκ να είναι έτοιμος για την πρώτη αγωνιστική του Europa League απέναντι στην Αντβέρμπ, καθώς για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στα υπόψιν βρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης που συνεχίζει τη σκληρή δουλειά και περιμένει υπομονετικά τη νέα ευκαιρία από τον Πορτογάλο προπονητή του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς