30.8 C
Athens

Νουρμαγκομέντοφ: Ο Κριστιάνο έφυγε από τη Γιουβέντους γιατί βαριόταν στην Ιταλία

Ένας σταρ μιλάει για έναν άλλον. Ο απόλυτος fighter του MMA των 41 νικών, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε τον κύριο λόγω της αποχώρησης του Πορτογάλου άσου από την Γιουβέντους και τη Serie A.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ρώσο πρωταθλητή των Μεικτών Πολεμικών Τεχνών, ο CR7 αποχώρησε από την Ιταλία επειδή βαριόταν το πρωτάθλημα και τη ζωή εκεί, με την επιθυμία του να είναι να επιστρέψει στην Αγγλία, ώστε να ολοκληρώσει χαρούμενος τον ποδοσφαιρικό του μύθο.

Τουλάχιστον αυτό του εκμυστηρεύθηκε σε προσωπική τους συνομιλία, πολύ πριν ολοκληρώσει τη μεταγραφή – επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα ο Χαμπίμπ δήλωσε στο RT Sport:

«Δεν θέλω να αποκαλύψω προσωπικά μηνύματα. Ο Ρονάλντο είπε ότι βαριόταν στην Ιταλία και ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία. Ούτε εγώ είμαι οπαδός του ιταλικού ποδοσφαίρου. Δεν πρόκειται ν αλλάξω την Πρέμιερ Λιγκ. Οποιαδήποτε ομάδα εκεί προσφέρει θέαμα».

Όσο για το… αιώνιο δίλημμα Κριστιάνο ή Μέσι, ο Ρώσος είπε:

«Ο Κριστιάνο βρίσκεται στην κορυφή εδώ και 17 χρόνια. Το 2004 ήταν στον τελικό του EURO και τώρα είναι 2021 και σκοράρει ακόμα. Ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο φαινόμενο στο ποδόσφαιρο … Νομίζω ότι ο Μέσι ήταν στην κορυφή του για περίπου 12 χρόνια και ο Κριστιάνο 17. Κατά τη γνώμη μου, ο Ρονάλντο είναι πιο ψύχραιμος (cooler) … Ο Κριστιάνο είναι πολύ πιο ψύχραιμος, νομίζω. Ο Μέσι είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία. Αλλά αν στο παιχνίδι είναι ίσοι, τότε στο χάρισμα ο Κριστιάνο είναι πιο δυνατός».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς