19 C
Athens

Βατσλίκ: Πονάω, αλλά δεν νιώθω πως είναι κάτι σοβαρό

Ο διεθνής Τσέχος γκολκίπερ του Ολυμπιακού εμφανίστηκε καθησυχαστικός ως προς τη σοβαρότητα του τραυματισμού του και τόνισε πως θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο

Ο Τομάς Βατσλίκ γλίτωσε τα χειρότερα μετά το πάτημα του Ρομέλου Λουκάκου στην αναμέτρηση της Τσεχίας με το Βέλγιο και επέστρεψε στην Ελλάδα όπου υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις.

Αυτές έδειξαν πως ο διεθνής Τσέχος υπέστη κάκωση και ως εκ τούτου δύσκολα θα είναι διαθέσιμος στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα την Κυριακή (12/9) απέναντι στον Ατρόμητο.

 

Ο Βατσλίκ θα κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League απέναντι στην Αντβέρπ και υποσχέθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό πως θα κάνει τα πάντα για να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό.

 

«Όσοι είδατε τον αγώνα την Κυριακή προφανώς καταλάβατε ότι δεν τελείωσα το ματς λόγω τραυματισμού. Συμφωνήσαμε με την Εθνική ομάδα πως έπρεπε να επικεντρωθώ στο πώς να ανακάμψω. Υπάρχει πόνος αλλά δεν νιώθω πως είναι κάτι σοβαρό. Λυπάμαι που δεν βοήθησα παραπάνω την Εθνική. Το παράξενο είναι πως πρόκειται για τη 2η φορά που με χτυπάει ο Λουκάκου σε αγώνα. Και στις δύο περιπτώσεις βέβαια δεν είχε τέτοια πρόθεση. Θα υποστηρίζω από απόσταση την Εθνική καθώς ‘πέταξα’ για την Αθήνα το πρωί. Το πρωτάθλημα επιτέλους ξεκινά το Σαββατοκύριακο οπότε θα επικεντρωθώ στο να δώσω το παρών και να βοηθήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς