14.4 C
Athens

La Liga: Οριστική αναβολή στο Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα και το Βιγιαρεάλ – Αλαβές λόγω της… Conmebol!

Οι αναμετρήσεις της Σεβίλλης με την Μπαρτσελόνα και της Βιγιαρεάλ με την Αλαβές για την τρίτη αγωνιστική της La Liga οδηγήθηκαν σε οριστική αναβολή, μετά τα σχετικά αιτήματα των 4 συλλόγων, που έχουν αρκετούς διεθνείς σε ομάδες της Λατινοαμερικάνικης ζώνης για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα, στην περίπτωση της Μπαρτσελόνα, ο παίκτης που επηρεάστηκε ήταν ο Ρόναλντ Αραούχο (Ουρουγουάη), ενώ για τη Σεβίλη ήταν οι Αργεντίνοι Γκονθάλο Μοντιέλ, Παπού Γκόμες και Μάρκος Ακούνια.

Με δεδομένο ότι η εθνική Αργεντινής δίνει το τελευταίο της παιχνίδι στις 01.30 π.μ (ώρα Ισπανίας) την Παρασκευή (10/9), δηλαδή μία μέρα πριν την προγραμματισμένη συνάντηση, ανάμεσα σε Σεβίλη και Μπάρτσα, η La Liga και μετέπειτα η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε να αναβάλει οριστικά το ματς και να το ορίσει σε άλλη ημερομηνία μέσα στον μήνα.

Παράλληλα, το ίδιο θα ισχύσει και για το παιχνίδι της Βιγιαρεάλ με την Αλαβές, καθώς 3 παίκτες των γηπεδούχων θα απουσιάζουν λόγω των αγώνων με τις εθνικές τους ομάδες στην ζώνη των προκριματικών της Λατινικής Αμερικής.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς