14.8 C
Athens

Λίβερπουλ: Κινεί τις διαδικασίες για την άμεση επιστροφή του Κεϊτά από την Γουινέα

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε επαφή με τις αρχές, προκειμένου να επιστρέψει με ασφάλεια και όσο το δυνατόν πιο άμεσα στην Αγγλία ο χαφ της, Ναμπί Κεϊτά, μετά από το χθεσινό (5/09) στρατιωτικό πραξικόπημα στην πατρίδα του, τη Νέα Γουινέα.

Ο 26χρονος επρόκειτο να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Γουινέας με το Μαρόκο στο Κόνακρι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά το παιχνίδι δεν έγινε, αφού μια ομάδα στρατιωτών φέρεται να έδιωξε τον Πρόεδρο της χώρας, Άλφα Κοντέ, και να πήρε τη διοίκηση της χώρας στα χέρια της.

https://athlosnews.gr/gouinea-pos-egine-to-praxikopima-ti-tha-ginei-me-tous-paiktes-tou-olybiakou/

Σε ανακοίνωσή της η Λίβερπουλ ξεκαθαρίζει ότι κάνει τα πάντα για να διευθετήσει την επιστροφή του παίκτη στην Αγγλία εντός των επόμενων ημερών:

«Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον Ναμπί και είχαμε τακτική επικοινωνία μέσω της διοίκησης της εθνικής ομάδας του. Είμαστε ικανοποιημένοι που είναι ασφαλής. Προφανώς η κατάσταση είναι ρευστή και θα διατηρούμε τακτικό διάλογο με τις αρμόδιες αρχές καθώς εργαζόμαστε για να επιστρέψει ο Ναμπί στο Λίβερπουλ όσο γίνεται πιο έγκαιρα και με ασφάλεια».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς