19.9 C
Athens

Ο Τζέιμς Ταρκόφσκι της Μπέρνλι «απειλεί» τον Ολυμπιακό

Ο σέντερ μπακ της Μπέρνλι, Τζέιμς Ταρκόφσκι, πιστεύει ακράδαντα στην πρόκριση της ομάδας του κατά του Ολυμπιακού και το εκφράζει μέσω της «Mirror»

Τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στους ομίλους του Europa League θα κυνηγήσει την Πέμπτη ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπέρνλι, όμως ο Τζέιμς Ταρκόφσκι «απειλεί» ότι η αγγλική ομάδα θα είναι εκείνη που θα τα καταφέρει.

«Πάμε στην Αθήνα, όχι απλά για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, αλλά για να κάνουμε μεγάλο… θόρυβο», είπε ο 25χρονος σέντερ μπακ στη βρετανική εφημερίδα «Mirror» και εξήγησε:

«Δεν θα είναι εύκολα και το ξέρουμε. Δεν είναι πολλές οι ομάδες που έχουν καταφέρει να πάρουν αποτέλεσμα εκεί από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, έχουμε τις δυνατότητες και θέλουμε να δείξουμε ποιοι είμαστε».

Ο Ταρκόφσκι ήταν ο σκόρερ της Μπέρλνι στην εντός έδρας ήττα της Κυριακής 3-1 από τη Γουότφορντ για την δεύτερη αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε το ματς μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ και στην ανάλυσή του στους παίκτες του Ολυμπιακού τους επισήμανε τη δύναμη της αγγλικής ομάδας στις φάσεις από στημένη μπάλα.

«Θα είναι κρίμα να μείνουμε εκτός από τους ομίλους, μετά από δύο προκρίσεις (σ.σ. Αμπερντίν και Μπασάκσεχίρ) και μάλιστα μετά από δύο παρατάσεις», είπε ο Ταρκόφσκι και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Ολυμπιακό: «Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολα, επειδή αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και παίζει συνήθως στο Champions League».

Η Μπέρλνι είναι μια ομάδα πολύ επικίνδυνη και επειδή έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό από τον Ολυμπιακό, αλλά και γιατί προσέχει πολύ τα νώτα της και δεν πρόκειται να ανοιχτεί την Πέμπτη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός από την μεριά του, έχει την ποιότητα να τα καταφέρει και όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα από τον συντάκτη της «Mirror»: «Αποτελεί την πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Γι’ αυτό και ο Τζέιμς Ταρκόφσκι τόνισε: «Θα είναι μια ακόμα μεγάλη εμπειρία για εμάς».

Πάντως, οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα δώσουν δυναμικό παρών στο Καραϊσκάκη και φάνηκε από την πρώτη μέρα πώλησης των εισιτηρίων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς