19.2 C
Athens

Μπουφόν: Καλά έκανε και έφυγε από την Γιουβέντους ο Ρονάλντο

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν δικαιολόγησε πλήρως την απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει μετά από μία τριετία στην Γιουβέντους με προορισμό την κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ, καθώς αυτήν ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον Πορτογάλο άσο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο σπουδαίος τερματοφύλακας της Ιταλίας, που συνεχίζει την καριέρα του στην Πάρμα, υπογράμμισε πως ο Ρονάλντο αποφασίζει πάντα με γνώμονα το καλό του εαυτού του, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό και τον έχει οδηγήσει στα μονοπάτια της απόλυτης δόξας.

«Δεν πρέπει να εκπλήσσονται οι φίλαθλοι. Ο Κριστιάνο έχει τη φήμη πως είναι ένας φοβερός επαγγελματίας που σκέφτεται πολύ τον εαυτό του και δικαιωματικά. Σε αυτά τα τρία χρόνια έχει προσφέρει πολλά με σπουδαίες εμφανίσεις και έχει πετύχει πολλά γκολ. Δεν θεωρώ παράλογη την απόφασή του να φύγει, το σκέφτηκε καλά. Η Γιουβέντους είναι σε μια μεταβατική περίοδο και όταν γίνονται αλλαγές, το πληρώνεις κάπως», δήλωσε επί του θέματος ο «Τζίτζι» που επίσης αποχαιρέτησε οριστικά τη «Βέκια Σινιόρα» φέτος το καλοκαίρι.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς