18.7 C
Athens

Αϊντχόφεν: Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Γκέτσε

Στο Αϊντχόφεν βρήκε τη χαμένη του όρεξη για ποδόσφαιρο και ένα κομμάτι του παλιού καλού του εαυτού και δεν θα μπορούσε παρά να επενδύσει σε αυτό. Περί του Μάριο Γκέτσε ο λόγος, ο οποίος αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την PSV έως τον Ιούνιο του 2024, επιδιώκοντας να συμπληρώσει 4 χρόνια στον σύλλογο που τον έβγαλε από την αφάνεια και τη «σκιά» του τέρματος στον τελικό του Μουντιάλ το 2014.

Ο Γερμανός άσος μέτρησε 35 συμμετοχές και 10 γκολ στην περσινή του πρώτη παρουσία με τους Ολλανδούς και δίχως να το σκεφτεί πολύ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο επέκτασης για 3 ακόμη χρόνια, παραμένοντας στην Eredivisie.

«Η PSV είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μπορώ να δουλέψω εδώ υπό την καθοδήγηση ενός εξαιρετικού προπονητή και της ομάδας του. Επιπλέον, η ενέργεια που περιβάλλει την ομάδα μας είναι πολύ ευχάριστη. Η συνολική εικόνα είναι σε καλό δρόμο και γι ‘αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα εδώ», ανέφερε αρχικά ο Γκέτσε.

«Τα θεμέλια για τη συγκεκριμένη εξέλιξη τέθηκαν αυτό το καλοκαίρι. Θα είναι μεγάλη πρόκληση να διατηρήσουμε το επίπεδο που έχουμε επιλέξει εδώ και δέκα μήνες, αλλά αυτός είναι ο στόχος που έχω θέσει για τον εαυτό μου. Μπορούμε να εξελιχθούμε ακόμη περισσότερο και θέλω να είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ», πρόσθεσε λίγο μετά τις σχετικές ανακοινώσεις με τη διοίκηση της Αϊντχόφεν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς