24.6 C
Athens

Μπρινιόλι: Όταν ήμουν μικρός έβλεπα τον Παναθηναϊκό στο Champions League

Ο νέος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έκανε δηλώσεις στις οποίες είπε ότι δεν του είναι άγνωστοι οι πράσινοι.

Ο Μπρινιόλι ανέφερε πως όταν ήταν μικρός παρακολουθούσε τους αγώνες της νέας του ομάδας στο Champions League, ενώ έδωσε ραντεβού στο γήπεδο στους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Ποια είναι η πρώτη εικόνα που σου ήρθε στο μυαλό όταν άκουσες για τον Παναθηναϊκό;

«Η πρώτη εντύπωση και η πρώτη ανάμνηση που έχω από αυτό τον σύλλογο ήταν η πράσινη και άσπρη φανέλα. Όταν ήμουν μικρός έβλεπα τον Παναθηναϊκό στην τηλεόραση, όταν έπαιζε στο Champions League και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και βεβαίως το Τριφύλλι, το έμβλημα του Παναθηναϊκού, το οποίο είναι πολύ αναγνωρίσιμο. Αυτές ήταν οι πρώτες μου εικόνες».

Μίλησες με παίκτες από την ομάδα προτού πάρεις την απόφαση να έρθεις;

«Ναι, μίλησα με τον Ρούμπεν Πέρεθ, που τον ήξερα και μίλησα και με τον Μακέντα. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά ήρθα σε επαφή μαζί του. Μου είπαν όμορφα πράγματα για τον σύλλογο, την πόλη και την δομή του κλαμπ. Μου είπαν ότι γίνεται καλή δουλειά και ότι ο σύλλογος θέλει να μεγαλώσει. Για εμένα όλα αυτά είναι σημαντικά, μου άρεσε η ιδέα την οποία κατανόησα περισσότερο όταν μίλησα με τον προπονητή για την πορεία που θέλει ν’ ακολουθήσει ο σύλλογος και μου επιβεβαίωσαν και οι νέοι συμπαίκτες μου. Οπότε είμαι ευχαριστημένος».

Ποια είναι τα στοιχεία που μπορεί να περιμένει ο Παναθηναϊκός από τον γκολκίπερ Μπρινιόλι;

«Αυτό το οποίο επιθυμεί κάποιος δεν είναι πάντοτε αυτό που μπορεί να πετύχει. Θα τεθώ στη διάθεση της ομάδας, των συμπαικτών μου και όσων εργάζονται στον σύλλογο και που μας βοηθούν να κάνουμε τη δουλειά μας. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να παίξω ώστε να δείξω την αξία μου με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ηρεμία. Να κάνω το καλύτερο δυνατό για εμένα και τον σύλλογο».

Βάζεις πάντως και… γκολ. Αν χρειαστεί θα το κάνεις και για τον Παναθηναϊκό;

«Το γκολ με τη Μίλαν ήταν μια πολύ όμορφη φάση σε ένα ιδιαίτερο σημείο του πρωταθλήματος στο οποίο προερχόμασταν από δυσκολίες. Είναι μοναδικό και σπάνιο να πετυχαίνει ένας τερματοφύλακας γκολ. Οπότε θα μείνει χαραγμένο για πάντα. Κάνω άλλη δουλειά βέβαια, αλλά αυτή η φάση θα μου μείνει αξέχαστη».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Χαιρετώ όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού, του στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και ελπίζω να τους δω σύντομα στο γήπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς