16.9 C
Athens

Αποστολόπουλος: Όλα θα πάνε καλά, αν βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που μας ζητάει ο Μαρτίνς

Ο Απόστολος Αποστολόπουλος πήρε άλλη μία ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του από τον Πέδρο Μαρτίνς που δείχνει να τον εμπιστεύεται ενόψει της νέας σεζόν, χαρίζοντας του μία θέση στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού πέρασε ως αλλαγή στο χθεσινό ισόπαλο (1-1) φιλικό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και άφησε καλές εντυπώσεις για το διάστημα που αγωνίστηκε.

Στις δηλώσεις του λίγο μετά τη λήξη του αγώνα στάθηκε στην δυσκολία που επέβαλε στον Ολυμπιακό ο πολύ καλός Άρης του Άκη Μάντζιου και υπογράμμισε πως όλα θα πάνε μια χαρά μέσα στη χρονιά, εφόσον η ομάδα του ακολουθήσει κατά γράμμα το πλάνο του Πορτογάλου προπονητή.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το αποτέλεσμα με τον Άρη: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι ετοιμαζόμαστε για το πρωτάθλημα. Ένας πολύ καλός αντίπαλος. Σίγουρα μας δυσκόλεψε πολύ. Μετρήσαμε τις δυνάμεις μας και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη: «Είναι δύσκολη η συνέχεια μας. Βγάζουμε τα πράγματα που μας ζητάει ο προπονητής στις προπονήσεις και όλα θα πάνε καλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς