14.4 C
Athens

Πιάνιτς: Δεν με σεβάστηκε ποτέ ο Κούμαν, μου μιλούσε λες και απευθυνόταν σε 15χρονο

Το δριμύ του κατηγορώ στον προπονητή της Μπαρτσελόνα Ρόναλντ Κούμαν εξαπέλυσε ο Μίραλεμ Πιάνιτς, που μόλις χθες (3/09) ανακοινώθηκε κι επίσημα από την Μπεσίκτας μετά από μία καταστροφική σεζόν στην Ισπανία.

Ο Βόσνιος μέσος αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Καταλανούς κυρίως λόγω της στάσης του Ολλανδού προπονητή προς το πρόσωπό του, που σύμφωνα με τα λεγόμενα του, όχι μόνο δεν τον συμπεριλάμβανε στα αγωνιστικά του πλάνα, αλλά του φερόταν σαν να μην υπάρχει στο ρόστερ.

«Ο Κούμαν δε με σεβάστηκε καθόλου. Δεν μου μιλούσε ποτέ. Είμαι ένας παίκτης που μπορώ να δεχτώ, κυριολεκτικά τα πάντα, αλλά θέλω να μου εξηγούν το γιατί και όχι σαν να είμαι 15 χρονών», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του στην ισπανική «Marca» ο Πιάνιτς, που πλέον θα δοκιμάσει τα αγωνιστικά του όρια στο πρωτάθλημα Τουρκίας με τη φανέλα της Μπεσίκτας.

Ακολουθεί ένα κομμάτι της συνέντευξης του Πιάνιτς, αναφορικά με τη σχέση του με τον Κούμαν:

«Δεν μπορούσα να αποδεχτώ μια κατάσταση σαν αυτή που πέρασα πέρσι. Ήταν πολύ ξεκάθαρο σε μένα ότι δεν το ήθελα, γιατί είμαι ένας παίκτης που επιθυμεί να παίζει πολύ. Αυτό με κάνει χαρούμενο. Ο Κούμαν δε με σεβάστηκε καθόλου. Δεν μου μιλούσε ποτέ. Είμαι ένας παίκτης που μπορώ να δεχτώ, κυριολεκτικά τα πάντα, αλλά θέλω να μου εξηγούν το γιατί και όχι σαν να είμαι 15 χρονών. Δέχτηκα να μειώσω το συμβόλαιο μου και να πάω στη Μπεσίκτας γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς