18.2 C
Athens

ΟΦΗ – Εργοτέλης 1-0: Ασπρόμαυρη επικράτηση στο φιλικό ντέρμπι με «μπαλωθιά» του Μαρινάκη

Ο ΟΦΗ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή του προετοιμασία, επικρατώντας με 1-0 του Εργοτέλη στο φιλικό ντέρμπι της Κρήτης χάρη σε τέρμα του Μαρινάκη στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Ασπρόμαυροι του Νίκου Νιόπλια παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι για την εκκίνηση της Super League, εκεί όπου σε 9 μέρες από σήμερα (13/09) θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το ματς είχε αργό ρυθμό με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και κρίθηκε χάρη στην εκτέλεση του Νίκου Μαρινάκη στο 75′. Ο Εργοτέλης, που έχει δρόμο ακόμη για να βρει στον πλήρη βαθμό τα αγωνιστικά του πατήματα, θα διεκδικήσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια μέσω της νέας μορφής στο πρωτάθλημα της Super League 2, στο οποίο ξεκινά ως ένα από τα φαβορί για την πρωτιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο του 2020 ο κόσμος του ΟΦΗ επέστρεψε στο «Γεντί Κουλέ», με τους υπεύθυνους των γηπεδούχων να κάνουν λόγο για περίπου 1.500 θεατές.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Σωτηρίου (46′ Βάτερμαν, 77′ Σηφάκης), Μαρινάκης, Λυμπεράκης (46′ Κοροβέσης), Πασαλίδης, Βούρος, Γκαγιέγος (62′ Ντουρμισάι), Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Καμάου (62′ Μπαλογιάννης), Λάμπρου, Καστάνιος (88′ Καρανδινός).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μπαδήμας): Τσέλιος, Κόλα, Σαρρής, Μίκο, Σερβολάκης, Κατσούρι (63′ Πέιος), Μπουτσάκης (63′ Ντουμάνης), Βουτσάς (79′ Δασκαλάκης), Κουάτενγκ (46′ Ποζατζίδης), Μπουρσέλης (79′ Πάγια), Κωστανάσιος (70′ Νικολακάκης).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς