16.9 C
Athens

Προπονούνται στη Μύκονο Ντουράντ και Χάρντεν

Οι δύο σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς βρίσκονται στο νησί των ανέμων και προπονήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο που άνοιξε μοναχά για πάρτη τους…

Όπως αναφέρει το Mykonospost.gr ακολουθώντας το παράδειγμα και άλλων αστέρων του παγκόσμιου αθλητισμού, όπως ο Μπενζεμά, ο Εμπαπέ και ο Ντόντσιτς, που επιλέγουν το νησί των ανέμων για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, οι πρωταγωνιστές των Brooklyn Nets περνούν μέρες χαλάρωσης, προσπαθώντας παράλληλα να προετοιμαστούν για τη νέα χρονιά.

Ο Kevin Durant, ένας από τους καλύτερους και πιο επιτυχημένους -όχι μόνο καλαθοσφαιριστές αλλά και- αθλητές στον κόσμο, αγωνίζεται στους Brooklyn Nets μαζί με τον James Harden.

Οι δύο συμπαίκτες βρέθηκαν μαζί στη Μύκονο για διακοπές και δεν έχασαν ευκαιρία να επανέλθουν στον μπασκετικό χώρο. Συγκεκριμένα, ο μάνατζέρ τους βρέθηκε χθες το μεσημέρι έξω από το γήπεδο του νησιού, το οποίο ήταν κλειστό και ζήτησε να το ανοίξουν προκειμένου να προπονηθούν οι δύο σταρ του NBA. Ο «KD» και ο «Μούσιας», όπως συχνά αναφέρονται ο Durant και ο Harden αντίστοιχα, απόλαυσαν στο έπακρο την παραμονή τους εκεί και, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσουν να προπονούνται για όσο καιρό παραμείνουν στο νησί.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς