20.8 C
Athens

Ο Κόστιτς αρνείται να προπονηθεί με την Άιντραχτ, μετά το μεταγραφικό «φιάσκο» με τη Λάτσιο

Αφού Άιντραχτ και Λάτσιο «φαγώθηκαν» μεταξύ τους, ο Φίλιπ Κόστιτς αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και από χθες (1/09) αρνείται να προπονηθεί με την ομάδα της Φρανκφούρτης, καθώς την θεωρεί υπεύθυνη για τον σάλο που προκλήθηκε μετά τη μη πραγματοποίηση της μεταγραφής του στη Λάτσιο, λόγω ενός χαμένου email!

https://athlosnews.gr/i-apati-tis-aintracht-gia-na-min-oloklirothei-i-metagrafi-tou-kotsits-sti-latsio/

O 28χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός πήρε… προσωπικά την υπόθεση, για την οποία μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί σαφής απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη, και πλέον προπονείται ατομικά, δείχνοντας με κάθε τρόπο πως αποτελεί «ξένο σώμα» για την Άιντραχτ μετά τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στο θέμα της μεταγραφής του.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Φρανκφούρτης (αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League) έδωσε λάθος email στους Ιταλούς κι έτσι η προσφορά τους στον ποδοσφαιριστή δεν έφτασε ποτέ, με αποτέλεσμα αυτός να παραμείνει στην Άιντραχτ. Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες του γερμανικού συλλόγου υποστηρίζουν ότι τίποτα από αυτά δεν συνέβη και πως το λάθος εντοπίζεται στην αργή αντίδραση των Λατσιάλι.

Φυσικά, όταν ο ίδιος ο Κόστιτς ενημερώθηκε από τον μάνατζέρ του τα πήρε στο κρανίο με αποτέλεσμα να αρνηθεί να πάει στην προπόνηση της Τρίτης και της Τετάρτης.

Ωστόσο το γεγονός είναι ότι παρέμεινε κάτοικος Φρανκφούρτης με το transfer window κλειστό και τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο θα πρέπει να δίνει εκεί την ενέργειά του, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέσα στις επόμενες ημέρες!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς