22.7 C
Athens

Μιλόγεβιτς: Είμαστε υπερπλήρεις, δουλειά μου να δέσω την ομάδα

Την άποψη ότι η ΑΕΚ κινήθηκε σωστά στις μεταγραφές και πλέον το ρόστερ είναι πλήρες, εξέφρασε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός της Ένωσης σε δηλώσεις του στην «Ωρα για Σπορ» τονίζει ότι η ομάδα του διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες και πως πλέον αυτό που απομένει είναι να δέσει ο ίδιος το σύνολο προκειμένου να εμφανίσει μια ανταγωνιστική ομάδα:

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε παρουσιάσει καλή εικόνα. Ούτε στα παιχνίδια με τη Βελέζ, ούτε στην πλειοψηφία των φιλικών. Αδικούμε τους εαυτούς μας με την εικόνα μας και αυτό πρέπει να σταματήσει», ανέφερε αρχικά ο Μιλόγεβιτς και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Μετά και από τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις, είμαστε υπερπλήρεις. Έχουμε πολλούς και ικανούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Δουλειά δική μου είναι πλέον να δέσω το σύνολο και να φτιάξω μία ανταγωνιστική ομάδα».

Ο 51χρονος προπονητής έκανε ειδική μνεία στον Νορντίν Άμραμπατ, λέγοντας:«Τον ξέρω από τα χρόνια της κοινής θητείας μας στην Σαουδική Αραβία και τον ήθελα οπωσδήποτε στην ΑΕΚ. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Διαθέτει τρομερό ταλέντο και μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ο παίκτης που μας έλειπε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς