21.3 C
Athens

Παίκτης της Σέλτικ ο Γιώργος Γιακουμάκης!

Ο πρώτος σκόρερ της περσινής Eredivisie υπέγραψε στους Σκωτσέζους και τίθεται στη διάθεση του Άγγελου Ποστέκογλου

Η 10η και η καλύτερη μεταγραφή! Η Σέλτικ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη από τη Φένλο αντί 2.500.000 λιρών και υπέγραψε ως το 2026 για να γίνει συμπαίκτης με τον Βασίλη Μπάρκα.

Ο 26χρονος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στην πρώτη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 26 γκολ. Δεν θα μπορούσε να μην εξαργυρώσει την εκπληκτική χρονιά του!

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου πρώην παίκτη της ΑΕΚ και προορίζεται να αντικαταστήσει τον Εντουάρ στην κορυφή της επίθεσης.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που δεσμεύομαι για πολλά χρόνια στη Σέλτικ και ανυπομονώ να ξεκινήσω με τους νέους μου συμπαίκτες. Η Σέλτικ είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο με τους καλύτερους οπαδούς.

Είναι σύλλογος που θαυμάζω χρόνια και τώρα θα είναι τιμή για μένα να φορέσω τη διάσημη φανέλα. Το να γνωρίζω ότι ο προπονητής με θέλει τόσο πολύ στη Σέλτικ με κάνει να ενεργοποιούμαι περισσότερο και ξέρω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Έχουμε μπροστά μας εξαιρετικές προκλήσεις σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα κάνω τα πάντα για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα και να φέρω σε εκείνη και στους οπαδούς επιτυχίες», υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και τίθεται στη διάθεση του Άγγελου Ποστέκογλου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς