15 C
Athens

Εκλογές ΕΟΚ: Δικαιώθηκαν τα σωματεία που έκαναν προσφυγή – Στον αέρα ξανά η διαδικασία

Το Πρωτοδικείο δικαίωσε 44 σωματεία που διεκδικούν δικαίωμα ψήφου και κάπως έτσι ο πρόεδρος της ΕΟΚ ετοιμάζεται να αναβάλει για μια ακόμα φορά την εκλογική διαδικασία, η οποία έχει μετατραπεί στο γεφύρι της Άρτας.

Σιγά μην γίνουν εκλογές! Με αυτό το σύνθημα πρέπει να υποδέχτηκαν στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης την απόφαση του Πρωτοδικείου με την οποία δικαιώθηκαν τα 44 από τα 66 σωματεία που κατέθεσαν προσφυγή, διεκδικώντας δικαίωμα ψήφου.

Κι αν νομίζετε ότι τα υπόλοιπα 22 βίωσαν την απόρριψη, κάνετε λάθος, αφού η απόφαση για αυτούς θα γίνει γνωστή αύριο, 1/9.

Έτσι η ΕΟΚ παραμένει υπό την ομηρία του Γιώργου Βασιλακόπουλου, του ανθρώπου που εδώ και πολλούς μήνες παραμένει στο πόστο του Προέδρου, ορισμένος από το Πρωτοδικείο για μια και μόνο δουλειά: Την εκλογική διαδικασία. Μια διαδικασία που όπως φαίνεται θα διαρκέσει όσο και η προεδρία του εν λόγω στην ΕΟΚ, δηλαδή με λίγη τύχη θα ξέρουμε σε καμιά 30αρια χρόνια αν ο Νίκος Γκάλης θα ασχοληθεί με τα κοινά του αθλήματος που μας έκανε να αγαπήσουμε…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς