19.9 C
Athens

Έκλεισε στη Λουκέρνη ο Τσούμιτς, πάει Νότιγχαμ ο Ντρέγκερ

Έντονη κινητικότητα για την... αποσυμφόρηση του ρόστερ - Ήδη ο Σέρβος και ο Τυνήσιος αποχαιρέτησαν τον Ολυμπιακό, σε αναζήτηση ομάδας κι άλλοι «κομμένοι»

Μένει ένα 24ωρο για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ο Ολυμπιακός «τρέχει» να κλείσει όλες τις ανοιχτές υποθέσεις. Η αποσυμφόρηση του ρόστερ όσον αφορά στους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς, έχει μπει σε πλήρη εφαρμογή.

Οι Σέρβοι αποκάλυψαν το βράδυ της Δευτέρας (30/8) πως ο Ερυθρός Αστέρας δεν ικανοποίησε με την προσφορά του για τον Νίκολα Τσούμιτς τη διοίκηση του Ολυμπιακού και έτσι ο μεσοεπιθετικός των Ερυθρόλευκων αναχωρεί για Ελβετία προκειμένου να υπογράψει στη Λουκέρνη για έναν χρόνο ως δανεικός.

Παράλληλα, ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ βρίσκεται στον δρόμο για Αγγλία για να υπογράψει στη Νότιγχαμ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως ούτε ο διεθνής Τυνήσιος βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και φεύγει για να πάρει ματς στα πόδια του.

Θυμίζουμε πως σε αναζήτηση ομάδας βρίσκονται και οι Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Φράνκο Σολδάνο και Γιάννης Μασούρας, με τον τελευταίο να βρίσκεται στο στόχαστρο της Λέγκια Βαρσοβίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς