22.2 C
Athens

Άρης: Πάτησε στη Θεσσαλονίκη ο Μπράμπετς – «Ο Βατσλίκ με προέτρεψε να έρθω στην Ελλάδα»

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη βρίσκεται από σήμερα (30/08) ο Τσέχος στόπερ, Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Ο 29χρονος πρώην αρχηγός της Βικτόρια Πλζεν τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των Κιτρίνων και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα ανακοινωθεί η απόκτηση του για τα επόμενα 3 χρόνια από τον Άρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ο Μπράμπετς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα πρόκληση της καριέρας του με τα χρώματα του Άρη, ενώ αποκάλυψε ότι είχε συνομιλία με τον συμπατριώτη του και γκολκίπερ του Ολυμπιακού Τόμας Βατσλίκ, που τον προέτρεψε να έρθει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Μπράμπετς:

Αρχικά είπε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ανυπομονώ να δω το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις, να γνωρίσω τους ανθρώπους του Άρη. Είναι μια πρόκληση, έχω προσδοκίες, όμως να υπογράψω πρώτα και μετά θα πούμε περισσότερα».

Για το τι έμαθε για τον Άρη και την επαφή του με τον Βατσλίκ: «Ρώτησα τους συμπαίκτες μου στην εθνική, Βατσλίκ και Πέκχαρτ, που έχουν παίξει στην Ελλάδα και μου είπαν τα καλύτερα και με προέτρεψαν να έρθω εδώ».

Για την ετοιμότητά του: «Είμαι έτοιμος να παίξω (σ.σ. έπαιξε χθες με τη Βικτόρια Πλζεν), είναι δύσκολο να κάνεις μεταγραφή τις τελευταίες ημέρες και δεν έχουμε τελειώσει. Πάντα ήμουν έτοιμος σε όλη μου την καριέρα, έτσι και τώρα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς