14.3 C
Athens

Βιτάλ για Παναθηναϊκό: Να επιστρέψει εκεί που πρέπει να βρίσκεται και που είναι πάντα η κορυφή!

Ο Ματέους ντα Σίλβα Βιτάλ στάθηκε στο όνειρό του, που είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη και το είδε να πραγματοποιείται, κάνοντας δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο YouTube.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος θα αγωνιστεί ως δανεικός από την Κορίνθιανς στον Παναθηναϊκό, τόνισε στόχος του είναι να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει, στην κορυφή, όπως τόνισε χαρακτηριστικά!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιτάλ:

Πρώτη φορά φεύγεις από τη Βραζιλία. Είναι έξτρα κίνητρο για σένα;

«Βεβαίως, αυτός ήταν πάντα ο στόχος μου. Να παίξω στην Ευρώπη! Από μικρό παιδί ήταν το όνειρό μου, το οποίο πραγματοποιήθηκε και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να το πραγματοποιήσω».

Πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεσαι τόσο μακριά από τη χώρα σου;

«Όχι, το είδα σαν μία νέα ευκαιρία. Όπως είπα, αυτός ήταν πάντα ο στόχος και το όνειρό μου, να μπορέσω να παίξω στην Ευρώπη και ζούσα για να βρεθώ σ’ έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Αποτελεί λοιπόν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ελπίζω να καταφέρω να ικανοποιήσω όλες τις προσδοκίες και να κάνω μία μεγάλη σεζόν με όλη την ομάδα».

Τι εικόνα σου έδωσε για την ομάδα ο Μαουρίσιο;

«Είναι αλήθεια ότι με τον μόνο Βραζιλιάνο που μπόρεσα να μιλήσω ουσιαστικά, ώστε να με ενημερώσει λίγο για τον σύλλογο ήταν ο Μαουρίσιο, ο οποίος μου είπε καλά και θετικά πράγματα! Κατάλαβα λοιπόν ότι επρόκειτο για σημαντική ευκαιρία για εμένα, ώστε να περάσω στη μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού. Τα όσα μου είπε και μου διηγήθηκε για εδώ ήταν καταπληκτικά οπότε δεν το σκέφτηκα καν δεύτερη φορά για να έρθω εδώ και να αποτελέσω κομμάτι αυτής της οικογένειας».

Στον Παναθηναϊκό έρχεσαι ως δανεικός. Τι προσωπικό στόχο έχεις;

«Κατ’ αρχήν θα ήθελα να κάνω μία καλή σεζόν, ετούτη την πρώτη μου χρονιά και ελπίζω να πραγματοποιήσω όλες τις προσδοκίες που υπάρχουν για εμένα! Καταλαβαίνω τις ευθύνες που τόσο η διοίκηση όσο και οι φίλαθλοι έχουν εναποθέσει επάνω μου και με βάση αυτές τις ευθύνες ελπίζω να μπορέσω να κάνω μία καλή σεζόν, ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας και να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που πρέπει να βρίσκεται και που είναι πάντα η κορυφή!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς