13.2 C
Athens

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Μαχαίρα: Υπέστη ολική ρήξη χιαστού!

Σοκ στον Ιωνικό με τον Θεοδόση Μαχαίρα! Ο νεαρός Έλληνας άσος, λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του στην ομάδα της Νίκαιας, τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί γόνατο στο πρόσφατο φιλικό απέναντι στον Πανιώνιο και οι μαγνητικές του εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη ολική ρήξη χιαστού και θα απουσιάσει για αρκετούς μήνες από τα γήπεδα.

Οι φόβοι δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν και ο άτυχος Μαχαίρας θα χάσει μεγάλο μέρος της φετινής σεζόν με τον Ιωνικό, μετά τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο.

Ο 19χρονος άσος θα αναγκαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείο μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής του εξέτασης και να ξεκινήσει άμεσα την αποθεραπεία του υπό την βλέψη του ιατρού της ομάδας, Χρήστου Δάρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Ολοκληρώθηκε ο ιατρικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Θεοδόσης Μαχαίρας, που τραυματίστηκε στο γόνατο στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Δυστυχώς, το αποτέλεσμα της μαγνητικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε ο Θεοδόσης Μαχαίρας από τον γιατρό της ομάδας μας Χρήστο Δάρα στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, έδειξε ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο.

Τα επόμενα βήματα είναι η χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής και ακολούθως θα υπάρξει η αποκατάσταση του.

Θεοδόση μείνε δυνατός, είμαστε δίπλα σου!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς