16.6 C
Athens

ΠΑΟΚ: Κινείται για τον Λιάγιτς, που δεν υπολογίζεται από την Μπεσίκτας

Μετά τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο και ο Άντεμ Λιάγιτς προστέθηκε στη λίστα του ΠΑΟΚ, που παίζει τα «ρέστα» του για δεκάρι

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει απεγνωσμένα κάποιον παίκτη από το «πάνω ράφι» της ευρωπαϊκής αγοράς, προκειμένου να κλείσει τη «τρύπα» στον άξονα και πιο συγκεκριμένα στη θέση του δεκαριού.

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνεχίζει να το… παλεύει για τον Τζιοβίνκο, ωστόσο σήμερα (30/08) κυκλοφόρησε ότι ενδιαφέρεται και για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό Άντεμ Λιάγιτς, που τη τελευταία διετία αγωνίζεται στην Τουρκία με την Μπεσίκτας.

Ο Λιάγιτς βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα των Ασπρόμαυρων που εφόσον δεν οδηγηθούν σε συμφωνία με τον Τζιοβίνκο, θα «τρέξουν» άμεσα τις διαδικασίες για την απόκτηση του 29χρονου άσου από την Μπεσίκτας.

Το δεδομένο είναι ότι ο Λιάγιτς δεν υπολογίζεται από την τούρκικη ομάδα, παρόλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023, με τον ΠΑΟΚ να ποντάρει στο γεγονός ότι η Μπεσίκτας θέλει να ξεφορτωθεί άμεσα το βαρύ συμβόλαιο του (κοντά στα 3.5 εκατ. ευρώ).

Ως γνωστόν ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί, στην παρούσα φάση, να διαθέσει ένα ποσό άνω του 1.4 εκατ. ευρώ όπως και στην περίπτωση του Τζιοβίνκο, για αυτό πιέζει την Μπεσίκτας να καλύψει το υπόλοιπο ποσό, ώστε ο παίκτης να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη πριν τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι Τούρκοι δείχνουν πρόθυμοι να πουν το «ναι» σε αυτή την πρόταση, παρόλα αυτά οι Θεσσαλονικείς θα κληθούν να έρθουν και σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη, τη στιγμή που οι οικονομικές απαιτήσεις του Λιάγιτς είναι αρκετά υψηλές.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς