18.7 C
Athens

Ολυμπιακός: «Κληρώνει» για τον δεξιό μπακ

Κρίσιμες ώρες για την προσθήκη του δεξιού μπακ που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς, με την περίπτωση του Φρεντερίκ Γκιλμπέρ να ξεχωρίζει, αλλά να είναι δύσκολη

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί την ύστατη ώρα στο θερινό μεταγραφικό παζάρι να καλύψει το κενό στη θέση του δεξιού μπακ και τα δίνει όλα για την απόκτηση του Φρεντερίκ Γκιλμπέρ.

Ο Γάλλος δεξιός μπακ-χαφ αποχωρεί από την Άστον Βίλα, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς, αλλά ο παίκτης βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και άλλων ομάδων. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να έχει προτίμηση για την επιστροφή στην πατρίδα του.

Πάντως, πιθανότητες υπάρχουν ακόμα για τους Ερυθρόλευκους, που έχουν καταρτίσει μία συγκεκριμένη λίστα με πέντε-έξι ονόματα για την κάλυψη της θέσης στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την απόκτηση δεξιού μπακ και η διοίκηση του Ολυμπιακού προσπαθεί να ικανοποιήσει το αίτημα του Πορτογάλου προπονητή.

Ο Γκιλμπέρ θεωρείται ιδανική περίπτωση, ενώ οι Πειραιώτες εξετάζουν τόσο τη γαλλική όσο και την πορτογαλική αγορά προκειμένου να προσθέσουν το τελευταίο κομμάτι του μεταγραφικού παζλ για τη σεζόν 2021/22.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς