18.2 C
Athens

Αλτάι – Φενέρ 0-2: Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για την αντίπαλο του Ολυμπιακού (vid)

Ένα αρκετά εύκολο βράδυ είχε η Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα που νίκησε με 2-0 εκτός έδρας την Αλτάι και έβαλε το τρίποντο στο σακούλι της, ενώ έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα – Σιώπη που κάνει το 3/3 στο πρωτάθλημα Τουρκίας και βρίσκεται στην κορυφή.

Το σκορ άνοιξε στο 51′ ο Καντιόγλου με καταπληκτικό κλέψιμο και φοβερό σουτ εκτός περιοχής, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα έδωσε έτοιμο γκολ στον φορμαρισμένο Ένερ Βαλένσια που με πλασέ διαμόρφωσε το 0-2 για την αντίπαλο του Ολυμπιακού που έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

 

Η αγωνία του Βίτορ Περέιρα – που χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς – είναι να δει υγιή τον Κιμ που αποχώρησε με φορείο στο 67ο λεπτό και έδειχνε να πονά αρκετά. Ο Πέλκας ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού αλλά μετά τη διακοπή αναμένεται να είναι πανέτοιμος.

Η σύνθεση της Φενέρμπαχτσε: Μπαγιντίρ, Σανγκαρέ, Καντιόγλου, Σάλαϊ, Κιμ (67′ λ.τρ. Αζίζ), Τισεράν, Σόσα, Λουίς Γουστάβο, Βαλένσια (63′ Σαματά), Οσάγι-Σάμιουελ (78′ Γιάντας), Γκουμούσκαγια (78′ Ζάιτς)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς