23.1 C
Athens

Εγκυος μία από τις πιο δυναμικές παίκτριες του My Style Rocks (pic)

To ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφία που τη δείχνει με φουσκωμένη κοιλιά

Υπήρξε μία από τις πιο δυναμικές παίκτριες του My Style Rocks. Mπορεί να μην έφτασε στην τελική πεντάδα, αλλά οι καβγάδες της με τους κριτές και μία κόντρα της με συμπαίκτρια άφησαν εποχή στο ριάλιτι μόδας.

Ο λόγος για τη Σοφία Λεοντίτση την όμορφη πανύψηλη μελαχρινή που κοντραρίστηκε πολλές φορές με την κριτική επιτροπή ενώ είχε και έναν επικό καβγά με την Ιωάννα Τούνη.

Η Σοφία δεν κατάφερε να πλασαριστεί στην τελική πεντάδα, γιατί την έφαγαν τα… κυκλώματα, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν την ένοιαξε και πολύ, αφού είχε άλλες προτεραιότητες στη ζωή της.

Η όμορφη μελαχρινή φαίνεται πως διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, όπως τουλάχιστον δείχνει μια φωτογραφία της που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από ένα πανηγύρι στην Τεγέα. Φοράει ένα φόρεμα που τη δείχνει με φουσκωμένη κοιλίτσα, κρατώντας μαλλί της γριάς και με hashtag child’s time.

 

Child’s time ??? _____________________________________________________________ #summer #festivity #sugar #pink #love #day #life #girl #happy #time

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη s ᴏ ғ ɪ ᴀ ? (@sofia.leontitsi) στις

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς