22.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Και το Ίλιον στα ερυθρόλευκα

Και το Ίλιον στο Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού

Μία ακόμα γειτονιά της Αθήνας γίνεται μέλος της μεγάλης ερυθρόλευκης οικογένειας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, την Κυριακή (29/8).

Αυτή είναι η 22η Σχολή Ποδοσφαίρου των Ερυθρόλευκων στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Το Ίλιον ανήκει από σήμερα στο δίκτυο σχολών του Ολυμπιακού, ανεβάζοντας με αυτόν τον τρόπο τον αριθμό των σχολών του Θρύλου στις 22 σε ότι αφορά το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Η γειτονιά των δυτικών προαστίων με έντονο το «ερυθρόλευκο» χρώμα, μπαίνει στην οικογένεια του Ολυμπιακού με τη συνεργασία να πραγματοποιείται με τον ΑΟ Ιλίου, σύλλογο άρτια στελεχωμένο προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του δικτύου μας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία με το δίκτυο σχολών του Ολυμπιακού, του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας και μόνιμο εκπρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ευελπιστούμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία με κοινό όφελος και των δύο πλευρών» αναφέρει στη δήλωσή του ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Χαράλαμπος Λερούτσος.

Από την πλευρά του ο διευθυντής δικτύου σχολών του Ολυμπιακού, κ. Βασίλης Νάνος τονίζει: «Ένας ακόμα κρίκος στην «ερυθρόλευκη» αλυσίδα των σχολών μας που σκοπό έχει την επιμόρφωση και σωστή εκπαίδευση των παιδιών τα οποία θα μεγαλώνουν με ένα όνειρο… τρελό! Να βρεθούν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού! Ίλιον καλώς όρισες στην οικογένειά μας».

Στοιχεία Σχολής Ιλίου

Σύλλογος: ΑΟ Ιλίου
Πρόεδρος: Χαράλαμπος Λερούτσος
Τεχνικός διευθυντής (UEFA B): Γιώργος Τζώρτζης
Προπονητής (UEFA C): Παύλος Τσερκόνι
Προπονητής (UEFA C): Πρόδρομος Αμπαρτζίδης
Υποψήφιος UEFA C: Πέτρος Πέτρου
Προπονητής ΙΕΚ Όμηρος: Χρήστος Καλέσιος
Προπονητής Τερματοφυλάκων: Μιχάλης Μακρόπουλος
Αθλητική διατροφολόγος: Έλενα Περλεπέ
Εγκαταστάσεις: Ερμιώνης 35, Ίλιον
Τηλ: 211-1191267
Facebook: https://bit.ly/3jq2Iib».

Ίλιον

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς