18.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Ήρθε και υπογράφει ο Κινκουέ

Ο Ετιέν Κινκουέ βρίσκεται από την Κυριακή (29/8) στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία μεταγραφή με φόντο το μέλλον είναι ο Ολυμπιακός, καθώς ο Ετιέν Κινκουέ βρίσκεται από την Κυριακή (29/8) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους από την Ίντερ.

Ο γεννημένος στη Γαλλία και με καταγωγή από το Καμερούν ποδοσφαιριστής θα περάσει από τις καθιερωμένες και ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, πιθανότατα τετραετούς διάρκειας.

Ο 19χρονος (14/1/2002) Κινκουέ έχει ύψος 1,95μ. και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Η Ίντερ τον απέκτησε για τη δεύτερη ομάδα της, το καλοκαίρι του 2019, από τους Νέους της Τρουά με 400 χιλιάδες ευρώ. Ο υψηλόσωμος στόπερ διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας κάτω των 17 ετών.

Ο Ολυμπιακός θα καταβάλλει κοντά στις 350.000 ευρώ στην Ίντερ για την απόκτησή του, ενώ ο ιταλικός σύλλογος θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης, της τάξης του 20%.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς