17.8 C
Athens

Οριστικό: Επιστρέφει στην Γιουβέντους ο Κιν!

Η Γιουβέντους ζει και επισήμως στους ρυθμούς της «μετά-Ρονάλντο» εποχής και πλέον θα επιδιώξει να καλύψει άμεσα το μεγάλο κενό που άφησε πίσω του ο Πορτογάλος, μόλις 3 μέρες πριν τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι Μπιανκονέρι ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον παλιό τους γνώριμο, Κιν, για την κορυφή της επίθεσης. Ο Μόιζ Κιν αποχώρησε 2 χρόνια πριν από τη «Γηραιά Κυρία» με προορισμό την Αγγλία και την Έβερτον έναντι 27 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο φαίνεται ότι θα επιστρέψει πιο γρήγορα απ’ ότι θα φανταζόταν και ο ίδιος στην πατρίδα.

Μετά το περσινό πέρασμα του από την Παρί, όπου αγωνίστηκε σε 45 ματς, μετρώντας 19 τέρματα, ο 21χρονος Ιταλός επιθετικός βρίσκεται μία ανάσα από την επιστροφή του στο Τορίνο, καθώς οι επαφές των δύο ομάδων βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ο παίκτης θα περάσει άμεσα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «Μπιανκονέρι».

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με σχετικό του tweet λίγα λεπτά νωρίτερα, κάνοντας λόγο για οριστική συμφωνία μεταξύ της Γιούβε και της Έβερτον για τον δανεισμό (με οψιόν αγοράς) του Ιταλού στράικερ.

Ο Κιν, μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα της νέας σεζόν στην Premier League, πρόλαβε να αγωνιστεί και στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς