12.5 C
Athens

Daily Record: «Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Γιακουμάκη στη Σέλτικ»

Ως τελειωμένη υπόθεση παρουσιάζει τη μεταγραφή του Γιώργου Γιακουμάκη στη Σέλτικ η βρετανική «Daily Record» που κάνει λόγο για οριστική συμφωνία της Φένλο με τους Σκωτσέζους για τον Έλληνα φορ.

Σύμφωνα με τους Άγγλους, η Φένλο θα εισπράξει περίπου 3 εκατ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους) από το επικείμενο deal, ενώ θα μπουν και ειδικοί όροι στο συμβόλαιο του Γιακουμάκη αναφορικά με την επίτευξη ορισμένων στόχων κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν ο 26χρονος διεθνής επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ιστορική ομάδα της Σκωτίας, υπό τις οδηγίες του Άγγελου Ποστέκογλου.

Πλέον, μένουν τα διαδικαστικά κομμάτια για να τελειώσει και τυπικά η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς και οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες θα κληθεί να περάσει εντός της εβδομάδας ο πρώην άσος της ΑΕΚ.

Ο Γιακουμάκης πέτυχε 29 τέρματα, γράφοντας ιστορία με τη Φένλο, την περσινή σεζόν σε Κύπελλο και πρωτάθλημα Ολλανδίας, ωστόσο η ομάδα του δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία, γεγονός που τον οδήγησε στην έξοδο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς