17 C
Athens

Κλήθηκε εκτάκτως στην εθνική Σουηδίας ο Σούντγκρεν

Το χαρμόσυνο νέο της γέννησης του παιδιού του Έμιλ Κραφτ, προκάλεσε χαμόγελα και στον Ντάνιελ Σούντγκρεν του Άρη, που λόγω αυτού του γεγονότος κλήθηκε εκτάκτως στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας για το επερχόμενα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ απέναντι σε Ισπανία και Ελλάδα.

Ο Κραφτ ζήτησε ειδική άδεια για να βρίσκεται δίπλα στη σύντροφό του σε μία ιδιαίτερη στιγμή για τους ίδιους και κάπως έτσι ο δεξιός μπακ των Κιτρίνων θα αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο της πατρίδας του στο στήθος.

Κάπως έτσι ο Σούντγκρεν δικαιώνεται για την πολύ καλή παρουσία του καθόλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν, αλλά και στο ξεκίνημα της φετινής, με τη φανέλα του Άρη, εκπληρώνοντας μία μεγάλη του επιθυμία.

Ο ίδιος λίγο μετά την χαρμόσυνη είδηση, δήλωσε στην ιστοσελίδα της σουηδικής ομοσπονδίας:

«Φυσικά ήμουν πολύ χαρούμενος όταν μου τηλεφώνησε ο προπονητής. Η επιλογή μου για την εθνική ομάδα είναι κάτι που ονειρευόμουν. Είναι μεγάλη τιμή. Ανυπομονώ να συναντηθώ με τα παιδιά τη Δευτέρα. Θα κάνω ό, τι περνά από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα».

Με τη σειρά του ο προπονητής της ομάδας, Γιαν Άντερσον, ανέφερε:

«Δεδομένου ότι ο Έμιλ Κραφτ θα γίνει πατέρας στο εγγύς μέλλον μετά την κλήση των παικτών στο ρόστερ μας, επιλέγω να καλέσω τον Ντάνιελl για να καλύψω τη δεξιά πλευρά της άμυνας. Λαμβάνοντας υπόψη τους κανόνες του κορωνοϊού με τους οποίους πρέπει να σχετιζόμαστε, επιλέγω να επιλέξω τον Ντάνιελ τώρα καθώς θα ήταν πιο πολύπλοκο αργότερα. Παρακολουθούμε τον Ντάνιελ εδώ και πολύ καιρό και γνωρίζουμε ότι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Θα είναι ωραίο να τον συναντήσουμε και να τον δούμε στο περιβάλλον μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς