22.8 C
Athens

Άιντραχτ: Πιέζει για Λάτσιο ο Κόστιτς, δεν πήγε στην προπόνηση της Παρασκευής

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει ξεκινήσει με διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα τη φετινή σεζόν και όλα δείχνουν πως τα επόμενα 24ωρα οι άσχημες ειδήσεις για τους φίλους της θα συνεχιστούν.

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, η γερμανική ομάδα που θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων του Europa League βρίσκεται κοντά στην παραχώρηση του Φίλιπ Κόστιτς στη Λάτσιο, με τον ιταλικό σύλλογο να θεωρεί τον Σέρβο ιδανικό αντικαταστάτη του Χοακίν Κορέα που παραχωρήθηκε στην Ίντερ.

Ο 29χρονος εξτρέμ την περασμένη σεζόν είχε απολογισμό τεσσάρων γκολ και 17 ασίστ και μαζί με τον Αντρέ Σίλβα (που αποχώρησε για τη Λειψία) αποτέλεσαν τους βασικούς πυλώνες στην επίθεση των Αετών.

Η Bild τονίζει πως ο Κόστιτς δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (27/8) και ο Όλιβερ Γκλάσνερ δεν τον υπολογίζει για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, ενώ ο σύλλογος που φέρεται να ζητά 20.000.000 ευρώ έχει δυσαρεστηθεί με τη στάση του ποδοσφαιριστή.

Συνολικά από το 2018 που φορά τη φανέλα του γερμανικού συλλόγου, ο Κόστιτς έχει εντυπωσιακά νούμερα: Μετρά 26 γκολ και 48 ασίστ σε 129 συμμετοχές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς