16.6 C
Athens

Η μία «βόμβα» μετά την άλλη: Κινείται για Αζάρ η Γιουβέντους!

Τι άλλο θα δούμε το φετινό καλοκαίρι; Πραγματικός πανικός επικρατεί αυτές τις μέρες στην ευρωπαϊκή αγορά του ποδοσφαίρου, καθώς μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Ρονάλντο, που πλέον βρίσκεται ένα βήμα από την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προέκυψε και το «ζωηρό» ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Έντεν Αζάρ, όπως αποκαλύπτει η «Marca»!

Οι Μπιανκονέρι σκοπεύουν να κινηθούν άμεσα για τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου σούπερ σταρ και σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο επιθυμούν να αποκτήσουν ως δανεικό τον Αζάρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την προοπτική εξαγοράς του από το επόμενο καλοκαίρι.

Σίγουρα, η περίπτωση του Αζάρ, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 100 εκατ. ευρώ μόλις 2 χρόνια πριν από τη «Βασίλισσα», εμφανίζει πολλά εμπόδια, αλλά η “Βέκια Σινιόρα” βασίζει πολλά στο γεγονός ότι ο Εμπαπέ βρίσκεται μία ανάσα από τους «μερένγκες», γεγονός που μπορεί να τους ευνοήσει στην υπόθεση Αζάρ.

Πλέον, μένει να φανεί αν η «Γηραιά Κυριά» καταθέσει επίσημη πρόταση στους Μαδριλένους για την απόκτηση -με τη μορφή δανεισμού- του Αζάρ ή αν θα ψαχτεί για την περίπτωση του Μόιζ Κιν, που δεν υπολογίζεται από την Έβερτον.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς