17.3 C
Athens

Θέμα χρόνου η μεγάλη επιστροφή του Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ολοκληρώνεται η σπουδαία μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στους «Κόκκινους Διαβόλους», που ήρθαν σε οριστική συμφωνία με την Γιουβέντους για τα δικαιώματα του Πορτογάλου σταρ

Οι εξελίξεις στην υπόθεση με τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ραγδαίες με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να βρίσκεται μία ανάσα από την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο «Όλντ Τράφορντ».

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, η Γιουβέντους αποδέχθηκε την πρόταση ύψους 28 εκατομμυρίων ευρώ της Γιουνάιτεντ και πλέον άνοιξε διάπλατα ο δρόμος της επιστροφής του 36χρονου θρύλου στον τόπο που μεγαλούργησε κατά τα πρώτα του βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι Άγγλοι αναφέρουν ότι κομβικό ρόλο στην απόφαση επιστροφής του Ρονάλντο, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος από τη Σίτι, έπαιξαν οι Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Μπρούνο Φερνάντες, που το πρωί της Παρασκευής φέρεται να ήρθαν σε επικοινωνία με τον Πορτογάλο σταρ προκειμένου να τον πείσουν να υπογράψει στους «Κόκκινους Διαβόλους».

Το σπουδαίο μεταγραφικό deal φαίνεται να ολοκληρώνεται από ώρα σε ώρα, με τον έγκριτο δημοσιογράφο και ειδικό σε θέματα μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να παρουσιάζει ως «τελειωμένη» την υπόθεση, καθώς οι τρεις πλευρές έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια και πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα (27/08) το πρωί, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του στην Γιουβέντους και πέταξε παρέα με τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, για την Πορτογαλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επικείμενη συμφωνία των δύο ομάδων (Γιουνάιτεντ-Γιουβέντους) δεν υπάρχει το σενάριο ανταλλαγής με τον Πολ Πογκμπά, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει στον ευρωπαϊκό Τύπο, μέσω της Mirror.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς