27.5 C
Athens

Βερνίκος: Να φτάσουμε όσο πιο μακριά σε αυτήν τη σπουδαία διοργάνωση

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Βερνίκος, μίλησε στην COSMOTE TV και σχολίασε την κλήρωση της ομάδας στη φάση των ομίλων του Europa League.

Ο Κώστας Βερνίκος εκπροσώπησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, παρά μόνο τον κακό εαυτό της. Συγκεκριμένα, είπε:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε εδώ, στόχος μας ήταν οι όμιλοι του Champions League. Σεβόμαστε όμως και το Europa League και το Conference. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ο στόχος είναι ο τελικός, όπως προ ημερών ανέφερε ο Κριστιάν Καρεμπέ. Όποιος φτάνει στους ομίλους, έχει στόχο το καλύτερο δυνατό.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει βαθμούς για τον ίδιο και για την Ελλάδα, ώστε να φτάσουμε όσο πιο μακριά σε αυτήν τη σπουδαία διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός μπαίνει για να κερδίζει και φοβάται μόνο τον κακό του εαυτό. Έχει σταθεί επάξια ακόμα και με μεγαλύτερα ονόματα. Τα αντιμετωπίζει, όμως, με σεβασμό και όχι με φόβο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς