16.9 C
Athens

Παναθηναϊκός: Ο Βιγιαφάνιες χτύπησε τον Χατζηγιοβάνη στην προπόνηση – Κινδυνεύουν με τιμωρία

Σοβαρό επεισόδιο στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο Βιγιαφάνιες είχε μία διαφωνία με τον Χατζηγιοβάνη και τον χτύπησε, με τον Γιοβάνοβιτς να διώχνει και τους δύο παίκτες από το πρόγραμμα!

Δεν πήγε και τόσο καλά η χθεσινή (26/8) προπόνηση του Παναθηναϊκού για τους Τάσο Χατζηγιοβάνη και Λούκα Βιγιαφάνιες…

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν επεισόδιο και έχουν κληθεί σε απολογία από τη διοίκηση των «πρασίνων», ενώ ο γιοβάνοβιτς αποφάσισε να μην τους επιτρέψει να αγωνιστούν στο αυριανό (28/8) φιλικό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο.

Ο Βιγιαφάνιες έπειτα από λογομαχία που είχε με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή τον χτύπησε, γεγονός που ανάγκασε τον προπονητή της ομάδας να τους διώξει από την προπόνηση.

Η διοίκηση κάλεσε αμφότερους σε απολογία και όπως όλα δείχνουν οι δυό τους βρίσκονται αντιμέτωποι με τιμωρία.

Οι δύο παίκτες προπονήθηκαν σήμερα μόνοι τους αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι προπονητής που λατρεύει την πειθαρχία και θα εισηγηθεί την τιμωρία τους, η οποία αναμένεται να είναι υψηλό χρηματικό πρόστιμο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η αψιμαχία ξεκίνησε με εκατέρωθεν ειρωνείες, μέχρι που ο Αργεντίνος έχασε την ψυχραιμία του και χειροδίκησε. Οι συμπαίκτες τους έσπευσαν να τους ηρεμήσουν, με τον Γιοβάνοβιτς να τους απομακρύνει από τις εγκαταστάσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς