22.8 C
Athens

Ο Σάουθγκεϊτ δηλώνει σοκαρισμένος από μηνύματα μίσους που δέχθηκε επειδή είναι υπέρ του εμβολιασμού

Σοκαρισμένος από τα μηνύματα μίσους που δέχθηκε μετά τη συμμετοχή του σε καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού, δηλώνει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο τεχνικός της Αγγλίας αποκάλυψε ότι δέχθηκε πολλά μηνύματα μίσους ενώ όπως είπε η κριτική που του ασκήθηκε για τη στήριξή του στους εμβολιασμούς, ήταν μεγαλύτερη κι από αυτή μετά το Euro.

Ο ίδιος μάλιστα σε δηλώσεις του είπε ότι δεν πρόκειται να πάρει θέση για το αν θεωρεί απαραίτητο τον εμβολιασμό όλων των ποδοσφαιριστών της Premier League, επισημαίνοντας ότι θα αποφύγει πλέον κάθε σχετική τοποθέτηση.

Για την κριτική που δέχεται είπε ότι είναι μέρος της δουλειάς του, ενώ δήλωσε ότι κάθε δημόσιο πρόσωπο όταν τοποθετείται για θέματα που αφορούν την κοινωνία έχει συμπαραστάτες αλλά και και αντίλογο.

Για τους ποδοσφαιριστές και τους εμβολιασμούς, σχολίασε ότι επειδή οι αθλητές κάνουν πολλά ταξίδια πρέπει να κάνουν το εμβόλιο. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Άλλωστε έχουν περάσει τα 18 τους έτη και μπορούν να αποφασίζουν μόνοι τους. Εγώ δηλώνω ότι είμαι υπέρ του εμβολιασμού, αφού με τόσα ταξίδια και τον κορωνοϊό να κυκλοφορεί παντού, η κατάσταση είναι ακόμα επικίνδυνη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς